Dé website met het overzicht van alle juridische vacatures in Nederland

AlleJuridischeVacatures.nl is een product van Xceed Media, onderdeel van Blue Skies Information Services. Meer dan 24 jaar geleden heeft Blue Skies JBB.nl, de Juridische Banenbank, ontwikkeld voor S&C Legal Knowledgemanagement, waarna het werd overgenomen in 2004 door Reed Business.

Nu 24 jaar later is Blue Skies onder de vlag van Xceed Media een nieuw initiatief gestart voor juridische professionals. Samen met JuridischeFuncties.nl en JuridischeVacatures.nl is AlleJuridischeVacatures.nl onderdeel van het (juridische) vacature portofolio van Xceed Media. Deze sites moeten beter bijdragen aan de carrière ontwikkeling van juridisch specialisten, en werkgevers/recruiters tegen lagere kosten aan nieuw persooneel helpen.

Voor juridische professionals

Voor professionials in de juridische sector biedt AlleJuridischeVacatures.nl een zeer eenvoudig naar eigen vakgebied samen te stellen vacatureoverzicht van alle openstaande banen/vacatures in Nederland. Dagelijks worden meer dan 400 relevante websites in de gaten gehouden en geindexeerd. U hoeft dus maar 1 website in de gaten te houden om op de hoogte te blijven van alle nieuwe banen in uw (juridische) vakgebied. Binnenkort kunt u ook een jobalert aanmaken, zodat u dagelijks een overzicht van alle nieuw geplaatste vacatures.

Voor werkgevers en vacaturewebsite beheerders

Heeft u doorlopend 5 vacatures of meer op uw website of recruitmentportal, dan nemen wij graag uw website in ons bestand. Dit levert u meer verkeer en bereik van uw website op. Dit is geheel kosteloos. U kunt uw website opgeven via onze moedersite, jobwiki.nl.

Uw opmerking, vraag of suggestie

Uw reacties stellen wij zeer op prijs en nemen wij mee in de doorontwikkeling van deze website. Aarzel niet en stuur ons uw reactie naar: info@xceed.nl.